تنظیم فشار و قند خون با میوه ای خوشمزه
به گزارش وبلاگ کلشی ها، موز های ظاهراً خراب و سیاه شده، بیش از موز های سالم و زرد رنگ خاصیت دارند.
نقاط سیاه روی موز های سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلول های تومور و سرطان یاری می نماید. موز ها اندازه زیادی فیبر دارند که برای حفظ سلامت بدن مفید است. موز های ظاهرا خراب و سیاه شده بیش از موز های سالم و زرد رنگ خاصیت دارند.
مبارزه با سرطان
نقاط سیاه روی موز های سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلول های تومور و سرطان یاری می نماید. موز ها اندازه زیادی فیبر دارند، افزون بر این دارای فیبر بیشتری هستند که برای حفظ سلامت بدن مفید است.
ضد فشار خون
موز های لکه دار سیاه مملو از پتاسیم هستند که به طرز معجزه آسایی برای سلامت قلب موثر است. پتاسیم به تنظیم فشار خون یاری می نماید و می تواند در جلوگیری از سکته و حملات قلبی اثر زیادی داشته باشد.
انرژی زا
موز یک میوه بسیار انرژیک است. اندازه زیادی کربن و آب دارد وغنی از کالری است و پتاسیم موجود در آن قند خون را نیز تنظیم می نماید.
درمان سوزش معده
موز در کاهش سوزش معده، حالت ترش کردن و رفلاکس موثر است. پتاسیم بالای موجود در آن حالت اسیدی معده را با افزایش سطح (پ. هاش) خون خنثی می نماید.
ضد اضطراب و افسردگی
موز حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام تریپتوفان است که به تقویت حافظه یاری می نماید. علاوه بر این خوردن موز باعث فراوری سروتونین می گردد که باعث تقویت روحیه شده انسان را از حالت افسردگی در می آورد و این خاصیت در موز های سیاه بیشتر است.
هضم کننده غذا
به علت اندازه بالای فیبری که موز دارد، بسیار در فرایند هضم غذا موثر است. بعلاوه به علت داشتن پکتین (کربوهیدراتی محلول در آب که در برخی میوه های رسیده وجود دارد) موجب درست کار کردن سیستم گوارش می گردد.
کاهنده فشار های روحی و عصبی
به علت غنی بودن موز از ویتامین های گروه ب، خوردن موز می تواند برخی از این احساسات و حالات روحی و عصبی را مهار کند و بعلاوه به علت داشتن اندازه فراوان پتاسیم می تواند در کنترل قند خون که یکی از دلایل استرس و حالات عصبی است، بسیار یاری کننده باشد.
منبع: فرارو