9 دلیل و علت اصلی عرق کردن زیاد بدن

به گزارش وبلاگ کلشی ها، نمناک/عرق کردن زیاد را نمی توان به طور قطع مضر دانست اما دلیلی برای آن وجود دارد که بهتر است آن ها را پیدا کنید. مثل هوای گرم و ورزش کردن، در چنین مواردی بدن شما به سادگی فرایند هایی را طی می نماید که باعث عرق کردن شدید می گردد ، اگر چه ممکن است در شرایطی ببینید که فقط شما عرق کردید و هیچ اثری از عرق در دیگران وجود ندارد و در چنین مواردی باید به دنبال علت آن باشید. در این قسمت از بخش سلامت نمناک قصد داریم که دلایل پنهانی عرق کردن زیاد را آنالیز کنیم که بهتر است آن ها را با پزشکتان در میان بگذارید.

9 دلیل و علت اصلی عرق کردن زیاد بدن

9 دلیل و علت اصلی عرق زیاد بدن

1. عرق کردن بیش از حد به صورت موضعی

متخصصان دو نوع از عرق کردن شدید را شناسایی کردند :عرق کردن موضعی و عمومی. عرق شدید موضعی یعنی این که تنها قسمتی از بدن شما دچار عرق شدید می گردد که معمولاً در قسمت هایی از بدن مثل کف دست و کف پا، زیربغل و صورت می باشد، در حالی که هر شخص ممکن است در این قسمت عرق کند اما زمانی باید گوش به زنگ باشید که این قسمت ها را بدون هیچ دلیل خاصی عرق نموده ببینید.

ماهیت عرق کردن موضعی تقریباً ناتعیین است و مطالعات نشان می دهد افرادی که هیچ تغییری در غده های عرق ای خود ندارند و مقدار عرق آن ها هیچ تغییری نمی نماید، دچار این اتفاق می شوند و این شرایط زمانی اتفاق می افتد که مسائل ژنتیکی در سیستم عصبی فرد وجود داشته باشد که باعث واکنش های عرقی زیاد می گردد و زمانی این اتفاق می افتد که اصلا احتیاج به عرق کردن ندارید و درمان ها شامل محرک های الکتریکی، دارو ها، تزریق بوتاکس یا جراحی می باشد.

2. بارداری از دلایل عرق زیاد

یکی دیگر از علت های عرق کردن شدید بارداری می باشد که این شرایط کاملاً طبیعی است چون که دمای بدن نوزاد شما در این موارد بالا می رود و باعث می گردد که جریان خون در بدن تان افزایش پیدا می نماید و به همین دلیل بیش از همواره احساس گرما می کنید و افزایش متابولیسم و تغییر هورمون ها نیز یکی دیگر از دلایل عرق کردن زیاد در این دوران می باشد.

3. تیروئید پرکار از دلایل عرق زیاد بدن

این شرایط به این معناست که غده تیروئید شما بیش از حد فعالیت می نماید و هورمون های تیروکسین زیادی را فراوری می نماید و این مواد شیمیایی فراوری شده مسئول نگهداری سیستم بدن شما در حالت سرعت مناسب می باشند و زمانی که این مواد شیمیایی بیش از حد فراوری شوند، سرعت متابولیسم بالا می رود و باعث عرق کردن شدید، ضربان قلب نا منظم، کاهش وزن شدید و لرزش می شوند.

4. رژیم غذایی خاص از دلایل عرق کردن زیاد

مصرف غذا های تعیین نمی تواند عرق کردن را افزایش دهد زیرا دمای بدن را بالا می برد. برخی از غذا ها تاثیر بسیار زیادی برای عرق افراد دارند و پس مطمئن شوید که بیش از حد از غذا های ادویه دار و یا کافئین مصرف نکنید.

تمام غذا های خوشمزه حاوی مواد شیمیایی به نام کاسپین هستند که بدن شما را به این کار وادار می نمایند که دمای خود را بالا ببرد و کافئین همچنین سیستم عصبی را تحریک می نماید و جریان خون را افزایش می دهد که باعث زیاد عرق کردن می گردد.

5. داروها از دلایل عرق کردن زیاد بدن

اگرچه فقط یک درصد از مردم ممکن است از عوارض جانبی دارو های خاص رنج ببرند و دچار عرق کردن زیاد شوند. مسکن ها و آنتی بیوتیک ها و دارو های عصبی از چنین داروهایی هستند که می توانند باعث عرق کردن شدید شوند.

6. حمله قلبی یکی از اصلی ترین دلایل عرق کردن زیاد

عرق کردن جزء اولین نشانه های حمله قلبی می باشد مخصوصا اگر به یکباره عرق سرد داشته باشید و هیچ دلیلی هم پشت آن وجود نداشته باشد و علاوه بر عرق سرد، درد در قسمت سینه، سرگیجه و ناراحتی در قسمت چپ بدن علائم دیگر حمله قلبی می باشد.

7. عرق کردن زیاد در افراد دیابتی

افرادی که مبتلا به دیابت هستند، بیشتر در معرض شرایط های بالا قرار می گیرد و باعث می شوند که بیشتر از افراد سالم عرق نمایند و این اتفاق زمانی می افتد که قند خون آن ها بیش از حد پایین باشد و سیستم عصبی آن ها به دلیل دیابت دچار آسیب گردد که باعث می گردد محرک غیر ضروری از غده های عرق به وجود می آید.

8. اضطراب از دلایل عرق کردن زیاد بدن

عرق کردن یکی از پاسخ های طبیعی بدن هنگام مواجهه با استرس می باشد زیرا می تواند یک نوع اعلام خطر بدن باشد که باعث می گردد آب زیادی را فراوری کند و همچنین ادرار شما نیز هنگام استرس افزایش پیدا می نماید. پیش از این هم در بخش سلامیکی دیگر از دلایل این است که در هنگام استرس فشار خون بالا می رود و دمای بدن نیز افزایش پیدا می نماید و عرق کردن برای خنک کردن بدن در چنین مواقعی اتفاق می افتد.

9. تغییرات هورمونی یکی از علت های عرق کردن زیاد بدن

تغییر در سطح هورمون ها در دوران بارداری، قاعدگی و یائسگی ممکن است با عرق کردن شدید همراه گردد و این شرایط ها با افزایش دمای بدن همراه هستند که می توانند سطوح استروژن و پروژسترون را نامنظم کند و معمولاً دمای بالای بدن یکی از نشانه های یائسگی می باشد.

در دوران بارداری نیز بدن آغاز به فراوری میزان تعیینی از هورمون ها می نماید که باعث می گردد عرق سرد افزایش پیدا کند و اگرچه برخی از این علت ها نیز شدید به نظر می رسند اما این اطلاعات را می توان در شرایط اورژانسی استفاده کرد و در نظر گرفت .

منبع: همگردی

به "9 دلیل و علت اصلی عرق کردن زیاد بدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "9 دلیل و علت اصلی عرق کردن زیاد بدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید