طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی
به گزارش وبلاگ کلشی ها، چیکن مزه دار شده با پودر پارمسان و یک چاشنی ترش و خوشمزه پیشنهاد این دفعه ما به شما است. با طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی
- سینه مرغ بی پوست و استخوان چهار عدد
- آرد 75 گرم
- پودر پنیر پارمسان خرید آنلاین 60 گرم
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
- کره 50 گرم
- روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
- آبلیمو ترش تازه یک عدد
- پوست لیمو ترش (رنده شده) یک دوم قاشق چای خوری
- خامه صبحانه 200 گرم
- عصار مرغ 250 میلی لیتر
- جعفری خرد شده 20 گرم
- ترشی کاپریس 20 گرم
- پاستا پخته و آب کشی شده برای سرو به اندازه لازم
طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی
مرحله اول
ابتدا سینه های مرغ را با چاقو از وسط به دو نیم برش بزنید تا قطر آن ها کم گردد. سپس با اندازهی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
مرحله دوم
آرد و 40 گرم از پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و قطعات مرغ را در آن بغلتانید.
مرحله سوم
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد. کره و روغن زیتون را اضافه کنید. صبر کنید تا روغن درون تابه داغ داغ گردد. سپس قطعات مرغ را داخل تابه بچینید و هر طرف آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ گردد.
مرحله چهارم
در این مدت در قابلمه کوچکی، عصاره مرغ را گرم کنید. پوست لیموی رنده شده و آبلیمو را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا به آرامی بجوشد. سپس خامه صبحانه، 20 گرم پودر پارمسان و اندازهی فلفل سیاه اضافه کنید. آغاز به هم زدن کنید تا سس بافتی یکدست و نرم پیدا کند. (اگر هوادار غذاهای تند و تیز هستید، می توانید از فلفل قرمز و پاپریکا هم بهره ببرید. طعم تند این غذا فوق العاده خواهد شد.)
مرغ پارمسانی را درون ظرف سرو قرار دهید و به همراه سس لیمویی و پاستا آب کشی شده سرو کنید و به هنگام سرو اندازهی جعفری و کاپریس روی آن بپاشید.
منبع: کتاب کاله