طرز تهیه سالاد سزار سنسو؛ طعمی دلپذیرتر از سالاد سزار

به گزارش وبلاگ کلشی ها، سالاد سزار یک سالاد محبوب و پر هوادار در سراسر دنیا شد و این روز ها نام آن در منو بیشتر رستوران ها و کافه ها به چشم می خورد.

طرز تهیه سالاد سزار سنسو؛ طعمی دلپذیرتر از سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می گردد.

سالاد سزار یک سالاد محبوب و پر هوادار در سراسر دنیا شد و این روز ها نام آن در منو بیشتر رستوران ها و کافه ها به چشم می خورد.

مواد لازم (برای 4 نفر)

کاهو پیچ 6 لیوان خرد شده

ناگت مرغ پنیری به مقدار دلخواه

نان تست سبوس دار 90 گرم

پنیر پارمسان رنده شده 90 گرم

تخم مرغ یک عدد

آب لیموی تازه و سرکه کمی

روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

دستور تهیه

نان تست را به برش های کوچک مکعبی تقسیم نموده و در کمی روغن زیتون تفت دهید. پس از تفت دادن آن ها را روی یک حوله یک بار مصرف بریزید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.

ناگت ها را در تابه سرخ کنید و اگر بزرگ هستند آن ها را پس از سرخ کردن به دو قسمت برش بزنید.

کاهو ها را بشویید و آن ها را درشت خرد کنید.

زرده تخم مرغ را جدا کنید و آن را در مخلوط کن بریزید و در حین مخلوط شدن کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و به قدری آن را هم بزنید تا یک سس غلیظ حاصل گردد. سپس مقداری نمک و فلفل و کمی آب لیموی تازه و سرکه به آن اضافه نموده و مجددا آن را هم بزنید.

کاهو های خرد شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن کمی سس بریزید، سپس ناگت مرغ پنیری سرخ شده را اضافه کنید.

در خاتمه نان تست را اضافه نموده و روی آن کمی سس با پنیر پارمسان بریزید.

منبع: وقت صبح

منبع: فرادید

به "طرز تهیه سالاد سزار سنسو؛ طعمی دلپذیرتر از سالاد سزار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سزار سنسو؛ طعمی دلپذیرتر از سالاد سزار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید