آنتی بادی زنان شیرده و باردار چگونه است؟

به گزارش وبلاگ کلشی ها، نتایج یک مطالعه نو نشان می دهد، زنان باردار و شیرده نسبت به زنان دیگر در اولین دز واکسن کووید19 واکنش های ایمنی کندتری دارند.

آنتی بادی زنان شیرده و باردار چگونه است؟

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی وبلاگ کلشی ها، به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز تازه نشان می دهد، مقدار فراوری آنتی بادی پس از تزریق نخستین دز از واکسن کووید 19 در زنان باردار و شیرده کمتر از سایر زنان است.

محققان 84 زن باردار، 31 زن شیرده و 16 زن غیرباردار را که همگی به طور کامل واکسینه شده بودند، مقایسه کردندو درنهایت معین شد، پس از اولین دز، زنان باردار و شیرده سطح آنتی بادی کمتری نسبت به زنان غیر باردار داشتند.

پس از دز دوم، سطح آنتی بادی زنان باردار به حالت طبیعی بازگشت در حالی که زنان شیرده سطوحی مشابه زنان غیرباردار داشتند. این یافته ها نشان می دهد که چقدر مهم است که زنان باردار و شیرده دز دوم را به موقع دریافت نمایند.

داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا نشان می دهد، فقط 34.6 درصد از زنان باردار در ایالات متحده به طور کامل واکسینه شده اند.

این تیم از بیمارستان عمومی ماساچوست، موسسه فناوری ماساچوست و دانشکده پزشکی هاروارد در منطقه بوستون می گویند: یافته ها نشان می دهد دریافت به موقع دز دوم واکسن در این دسته از زنان خطر ابتلا به بیماری های جدی و مرگ ناشی از کرونا را کاهش می دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "آنتی بادی زنان شیرده و باردار چگونه است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنتی بادی زنان شیرده و باردار چگونه است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید