آسمان صاف تا نیمه ابری استان تهران تا 2 روز دیگر، افزایش نسبی دما از چهارشنبه

به گزارش وبلاگ کلشی ها، بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، امروز تا سه شنبه آسمان تهران صاف تا نیمه ابری، همراه با وزش باد و در برخی ساعات وزش باد شدید خواهد بود و از چهارشنبه نیز افزایش نسبی دما برای تهران پیش بینی می گردد.

آسمان صاف تا نیمه ابری استان تهران تا 2 روز دیگر، افزایش نسبی دما از چهارشنبه

به گزارش گرو اجتماعی وبلاگ کلشی ها، بر اساس آنالیز داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، شرایط جوی استان تهران طی امروز تا سه شنبه آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با وزش باد و در برخی ساعت ها وزش باد شدید (در نیمه جنوبی استان با احتمال وزش موقتی باد خیلی شدید و خیزش گرد و خاک) پیش بینی می گردد.

از اواخر وقت چهارشنبه تا پنج شنبه شب افزایش ابرناکی و در پاره ای نقاط به ویژه در ارتفاعات گاهی رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد مورد انتظار است.

بعلاوه تا روز سه شنبه شاهد تغییرات محسوس دمایی نخواهیم بود ولی از چهارشنبه افزایش نسبی دما پیش بینی می گردد.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه و فیروزکوه آلودگی-امین آباد با کمینه دمای 6- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در 24 ساعت گذشته بوده است.

بعلاوه آسمان تهران فردا (8 فروردین ماه) صاف همراه با وزش باد و در شب صاف همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای 6 و حداکثر دمای 16 درجه سانتیگراد و طی سه شنبه (9 فروردین ماه) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای 7 و حداکثر دمای 16 درجه سانتیگراد پیش بینی می گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "آسمان صاف تا نیمه ابری استان تهران تا 2 روز دیگر، افزایش نسبی دما از چهارشنبه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آسمان صاف تا نیمه ابری استان تهران تا 2 روز دیگر، افزایش نسبی دما از چهارشنبه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید