60 درصد تسهیلات بانک صادرات به فراوری اختصاص یافت

به گزارش وبلاگ کلشی ها، تهران (پانا) - نائب رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران از پرداخت 60 درصد تسهیلات این بانک به بخش فراوری طی هشت ماه سال 99 اطلاع داد.

60 درصد تسهیلات بانک صادرات به فراوری اختصاص یافت

به گزارش بانک صادرات ایران، امیر یوسفیان از پرداخت 60 درصد تسهیلات این بانک به بخش فراوری طی هشت ماه اول سال 99 اطلاع داد و اضافه نمود: بانک صادرات ایران با شناخت کافی از مسائل واحدهای فراوریی کشور، با اولویت بخش فراوری، طی هشت ماه ابتدای سال 99 بیش از 525 هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید به واحدهای فراوریی پرداخت نموده که این میزان برابر با نزدیک به 60 درصد کل میزان تسهیلات پرداخت شده بانک در این مدت بوده است.

وی گفت: طی دو سال گذشته شرایط تحریم علیه کشورمان به شدت سخت تر شده و دشمن هوشمندانه و ناجوانمردانه واحدهای فراوریی و معیشت مردم را هدف گرفته است. بی شک در این شرایط یکی از اصلی ترین مجموعه هایی که می تواند به واحدهای اقتصادی به ویژه واحدهای فراوریی برای عبور از این شرایط سخت یاری کند، بانک ها هستند. بانک صادرات ایران برای تحقق این هدف، ضمن شناخت مسائل این واحدها، تسهیلات جدید سال 99 را اولویت بندی کرد که بخش عمده آن به حمایت و تأمین اقتصادی این واحدها تخصیص یافته است.

وی اضافه نمود: بر اساس مطالعات اجرا شده، واحدهای فراوریی عمدتاً دارای سه مشکل اساسی به شرح ذیل هستند. کمبود سرمایه در گردش با توجه به افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه و سایر خریدها، عدم امکان خرید نسیه و اعتباری مواد اولیه و فروش کالا و نبود امکان خرید ماشین آلات و تأسیسات جدید برای افزایش میزان فراوری به دلیل کمبود منابع که بانک صادرات ایران طی امسال در چند مرحله برای یاری به این واحدها اقدامات متعددی را انجام داده است.

نائب رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران اظهار کرد: این بانک طی هشت ماه اول امسال در اولین قدم، 525 هزار میلیارد ریال تسهیلات ریالی سرمایه در گردش به بخش های مختلف فراوریی پرداخت کرد که نزدیک به 60 درصد کل تسهیلات پرداختی هشت ماهه اول سال 99 این بانک را شامل می گردد. بانک صادرات ایران در مرحله بعد، بیش از 201 هزار میلیارد ریال اعتبارات اسنادی ریالی مدت دار برای خرید مواد اولیه و فروش کالا به صورت نسیه برای واحدهای فراوریی صادر نموده است.

وی در شرح اقدام سوم بانک صادرات ایران در یاری به واحدهای فراوریی ابراز کرد: این بانک از شهریور ماه امسال طرح طراوت توسعه را ارائه و عملیاتی کرد و به واحدهای فراوریی این امکان را داد تا در قالب اعتبارات اسنادی ریالی، تا 18 ماه به صورت نسیه اقدام به خرید ماشین آلات و تأسیسات نمایند؛ ضمن اینکه بدهی این واحدها در سررسید اعتبارات اسنادی، به صورت سه ساله تقسیط و از آنها دریافت می گردد.

یوسفیان تاکید نمود: بانک صادرات ایران در قالب این مجموعه اقدامات، تمامی توان خود را در جهت برطرف احتیاجهای اقتصادی واحدهای فراوریی به کار گرفته که آثار مثبتی داشته و مورد استقبال بخش های مختلف اقتصادی و فراوریی قرار گرفته است.

نائب رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران اضافه نمود: این بانک علاوه بر موارد مذکور، طی هشت ماه گذشته حدود 450 هزار میلیارد ریال به سایر بخش های اقتصادی تسهیلات پرداخت نموده که بدون در نظر دریافت مبلغ 45 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی بابت حل مسائل ناشی از شیوع بیماری کرونا، سایر تسهیلات پرداخت شده به طور غیر مستقیم به افزایش فعالیت بخش های فراوریی و افزایش تقاضای خرد یاری نموده است.

وی در تشریح جدیدترین آمار حمایت های اقتصادی بانک نسبت به آسیب دیدگان از شیوع بیماری کرونا، گفت: این حمایت ها در قالب سه بخش یکی به صورت پرداخت تسهیلات 10 میلیون ریالی جمعاً 35 هزار میلیارد ریال به صورت قرض الحسنه و پرداخت هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا بود که پیروز شد در این بخش با تعدیل وثایق و مساعدت های ویژه مدیریت عالی بانک، بیش از 84 درصد کل معرفی شدگان را مورد حمایت قرار دهد. همچنین این بانک تا به امروز با پرداخت نزدیک به دو هزار میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن حمایت از این بخش را شروع نموده که همچنان ادامه دارد. همچنین این بانک با اعطای 181 هزار میلیارد ریال تسهیلات مرابحه خرد در تحریک تقاضا برای خرید کالاهای ایرانی و رونق فراوری گام برداشته است. در ضمنً پرداخت 74 هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه نیز گام دیگری برای افزایش تقاضای کالای ایرانی توسط بانک صادرات ایران به شمار می آید.

یوسفیان با بیان اینکه بخش های مختلف اقتصادی همیشه مورد توجه بانک صادرات ایران بوده، اظهار کرد: تمرکز بانک تنها بر صنایع متوسط یا تسهیلات خرد و یا صرفاً طرح های عظیم اقتصادی نیست. به دلیل عظیم بودن مجموعه بانک صادرات ایران و به لحاظ داشتن واحدهای مختلف و منابع موجود بالغ بر 300 هزار میلیارد تومانی، این بانک تمامی بخش های اقتصادی کشور را مورد توجه خود قرار می دهد. در این میان بخش های پیشران و عظیم صنعتی نیز از حمایت بانک صادرات ایران برخوردار بوده اند. طی دو سال اخیر، بانک دو نیروگاه عظیم برق را به بهره برداری رسانده است. نیروگاه مولد برق اسلام آباد که از عظیمترین و پیشرفته ترین نیروگاه های کشور است و نیروگاه انرژی گستر جم در شهر یزد از دیگر پروژه هایی بوده که با نزدیک به 500 میلیون یورو عملیاتی شده است. شرکت آلومینیوم جنوب به عنوان عظیمترین مجموعه فراوری آلومینیوم در کشور توسط بانک صادرات ایران و کنسرسیومی از چند بانک دیگر در قالب تسهیلات سندیکایی به بهره برداری رسیده است و در این شرکت نزدیک به یک میلیارد دلار سرمایه گذاری اجرا شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

نائب رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران اضافه نمود: بانک صادرات ایران در حوزه پتروشیمی که می تواند درآمد ارزی خوبی برای کشور داشته باشد، حمایت قابل ملاحظه ای داشته و بالغ بر 50 هزار میلیارد ریال در این بخش تسهیلات پرداخت کرد که امیدواریم تا سال آینده دو شرکت پتروشیمی را به بهره برداری برسانیم.

یوسفیان با اشاره به اینکه بانک ها نیز مانند واحدهای فراوریی دیگر احتیاج به مواد اولیه دارند و مواد اولیه نظام بانکی سپرده های مشتریان است، گفت: خوشبختانه اقبال مردم به بانک های عظیم از جمله بانک صادرات ایران مناسب بوده و بانک نیز طرح های مختلف و هوشمندانه ای برای سپرده گذاری مشتریان ارائه نموده است. قطعاً زمانی که منابع بانک مناسب باشد، یاری های ویژه ای به بخش های فراوریی توسط بانک صورت خواهد گرفت و عملکرد امسال بانک صادرات ایران بیانگر این موضوع است.

منبع: خبرگزاری پانا

به "60 درصد تسهیلات بانک صادرات به فراوری اختصاص یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "60 درصد تسهیلات بانک صادرات به فراوری اختصاص یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید