طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش وبلاگ کلشی ها، سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به علت طعم دودی بادمجان و سس گردو، طعمی منحصربه فرد دارد. این سالاد را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، خوشمزه و پرطرفدار

مواد لازم جهت تهیه سالاد بادمجان کبابی:

3 عدد بادمجان

1 عدد فلفل دلمه ای

1 عدد پیاز

1/2 پیمانه گردو خرد شده

3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

2 قاشق غذاخوری رب انار

2 حبه سیر رنده شده

1/4 پیمانه روغن زیتون

آبلیمو به اندازه لازم

نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

مرحله اول تهیه سالاد بادمجان کبابی:

بادمجان ها را شسته و به صورت حلقه ای برش دهید. سپس روی آن ها نمک بپاشید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن ها گرفته گردد. فلفل دلمه ای را نیز به صورت حلقه ای برش دهید.

مرحله دوم:

بعد از 30 دقیقه، بادمجان ها را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس آن ها را به همراه فلفل دلمه ای روی سینی فر بچینید و به مدت 30-40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد کباب کنید.

مرحله سوم:

در همین حین، پیاز را نگینی خرد نموده و در تابه ای با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف گردد. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله چهارم:

گردو، جعفری، رب انار، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به پیاز و سیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. بعد از اینکه بادمجان ها و فلفل دلمه ای کباب شدند، آن ها را از فر خارج نموده و کمی خنک کنید.

مرحله پنجم:

بادمجان ها و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان ها و فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه مخلوط پیاز و سیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مرحله آخر:

سالاد را به خوبی مخلوط کنید تا تمام مواد به طور یکنواخت پخش شوند. سالاد را به دلخواه تزیین کنید و سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، خوشمزه و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، خوشمزه و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید