تهیه شله زرد فوری برای افطار
به گزارش وبلاگ کلشی ها، دسرهای سنتی یکی از میان وعده هایی هستند که برای فاصله افطار تا سحر هم کاملا مناسب به نظر می رسند. شله زرد فوری تنها در 15 دقیقه آماده می گردد.
شله زرد یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که هواداران زیادی دارد اما طرز تهیه آن خیلی وقتگیر و زمان بر است. در ماه رمضان که غذاهای پر دردسر خانم ها و آقایون را خسته می نماید، شاید بد نباشد که طرز تهیه شله زرد فوری را یاد بگیرید تا بتوانید سر سفره افطار خود یک دسر خوشمزه و سریع داشته باشید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شله زرد فوری
- آرد برنج 1 پیمانه
- شکر 1/5 پیمانه
- آب جوش 1 لیتر
- آب سرد 1 پیمانه
- زعفران دم نموده 1 قاشق چایخوری
- هل 1 قاشق غذاخوری
- گلاب نصف پیمانه
- خلال پسته و بادام به اندازه دلخواه
طرز تهیه شله زرد فوری
مرحله اول
در یک قابلمه بزرگ یک لیتر آب بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. در یک کاسه دیگر آرد برنج را با یک لیوان آب سرد حل کنید تا ترکیب صافی به دست بیاید.
مرحله دوم
وقتی آب به جوش آمد، می توانید مخلوط آرد برنج و آب را به آن اضافه کنید. مرتب آرد و آب را به هم بزنید تا گلوله نگردد. دو تا سه دقیقه که گذشت شکر را بریزید و مجددا هم بزنید.
مرحله سوم
وقتی شکر کاملا حل شد، صبر کنید تا 5 دقیقه بجوشد. سپس گلاب، زعفران دم نموده و هل را به قابلمه اضافه کنید. بگذارید مواد به جوشیدن خود ادامه دهند تا کاملا غلیظ شوند.
مرحله چهارم
4 دقیقه که جوشید مغزها را به شله زرد اضافه کنید و اجازه دهید یک تا دو دقیقه داخل آن بپزند. سپس شله زرد خود را همان طور که داغ است داخل ظرف بکشید. اگر سرد گردد روی آن می بندد.
اگر به این نوع دسر علاقه دارید، شله زرد رژیمی را هم در مجله بخوانید.
نکات کلیدی تهیه شله زرد فوری
- اگر دوست دارید شله زرد خوش رنگ گردد، یک هشتم یا یک شانزدهم قاشق چای خوری زردچوبه در آب جوش اولیه بریزید.
- از هر نوع مغزی می توانید برای این دسر بهره ببرید. خلال پسته و بادام شسته شده برای این دسر مناسب هستند.
- می توانید به جای شکر عسل هم داخل شله زرد بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای شیرینی بیشتر شیرینی عسلی خانگی با کره، ساده و خوشمزه برای نوروز را بخوانید.
منبع: پیام دلتا