گوله ریزه یکی از غذاهای محلی معروف لرستان است

به گزارش وبلاگ کلشی ها، سیری در ایران/ براساس آخرین خبر و گزارشات بدست آمده، گوله ریزه یکی از غذاهای محلی معروف لرستان است.

گوله ریزه یکی از غذاهای محلی معروف لرستان است

گوله ریزه که در منطقه ها دیگر به گوشت قلقلی یا کوفته قلقلی نیز معروف است، از غذاهای محلی لرستان بحساب می آید و با برنج خرد شده، سیب زمینی و آرد گندم تهیه می گردد. این غذا طعم فوق العاده ای دارد و سریع حاضر می گردد.

رب گوجه و نمک و زردچوبه را داخل قابلمه با روغن مخلوط نموده و پس از اضافه نمودن یک لیتر و نیم آب به آن، مایع مربوطه را روی حرارت کم اجاق به آرامی هم می زنیم تا کاملا بجوش بیاید. برای درست کردن گلوله های ریز (گله ریزه) آبگوشت ابتدا گوشت چرخ نموده را با نیم دانه های برنج و آرد گندم و نمک و زردچوبه خوب ورز داده و با هم مخلوط می کنیم. سپس، از ماده گوشتی آماده شده گلوله های گوشتی کوچکی را به شکل دایره جدا نموده و به آرامی به آب در حال جوشمان اضافه می کنیم تا بصورت نیم پز درآیند. در خاتمه، سیب زمینی ها را پس از گرفتن پوستشان بصورت خلال های بزرگ خرد نموده و داخل قابلمه می ریزیم تا همراه با حرارت کم با گوشت ها پخته شوند. بعد از 30 دقیقه آماده است.

منبع: همگردی

به "گوله ریزه یکی از غذاهای محلی معروف لرستان است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوله ریزه یکی از غذاهای محلی معروف لرستان است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید